Radio Name Top Gold
Email N/A
Website N/A
Share Suggest an update
Scan this QR code using our mobile app to listen, or click on the QR code if you are on your mobile.

Top Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me transmetim 24 oresh.Muzika nuk ka nje ndarje te vecante,pervec faktit se kenget dhe melodite jane cmuar dhe afirmuar me pare. Kryesisht perdoret muzike para viteve 2000,ose ndryshe nje perzgjedhje e me te mires nder vite.

Regions

Sponsor

Broadcast Your Radio

Follow Us

Vithyu on Facebook