Scan this QR code using our mobile app to listen, or click on the QR code if you are on your mobile.

Radio LUSHNJA ju mudeson DJ dhe sistem audio per te gjitha llojet e EVENTEVE: koncerte, party, ditelindje, fejesa dhe dasma. Gjithashtu dhe sisteme ndricimi me robot, lazer, blic, makine bore, etj. Mundesojme lidhje me kameramanet dhe kengetaret tuaj te preferuar

Regions

Sponsor

Broadcast Your Radio

Follow Us

Vithyu on Facebook